Բառակազմական պատճառաբանվածության ուղղվածությունը և տեսակները ժամանակակից հայերենի բաղադրյալ բառերում - Մանուկ Ֆելեքյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Для определения мотивации составных слов важны морфемный состав слова, его словообразовательная модель, семантика. To determine the direction of derivational motivation we specify the morphemic structure, model and semantics of the word.
Keywords: Philology; Linguistics; Language and Literature