К вопросу о реформаторской деятельности М. Г. Лорис- Меликова - Г. Ц. Лилоян (Հայաստանի գիտությունների ակադեմիա)
Հոդվածը նվիրված է Միքայել Լոռիս-Մելիքովի բարենորոգչական գործունեությանը։ Նրա առաջարկած ռեֆորմի հիմքում ընկած էր գերագույն վարչության և զեմստվոյի ներկայացուցիչների մերձեցումը։
Keywords: History; Biography; Auxiliary Sciences of History; D History; H Social Sciences; HN Social history and conditions; Social problems; Social reform