Некоторые типы вопросо-ответных конструкций в художественном тексте - Наира Мартирян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում ուսումնասիրվում են հարց-պատասխան կառուցվածքները գեղարվեստական տեքստում (ХХ-րդ դարի ռուս գրականության նյութի հիման վրա), որոնք հանդիսանում են որպես հաղորդակցական տեղաշարժ, «շեղում» հեղինակային տեքստի օրինաչափ կազմակերպման հանդեպ:
Keywords: Philology; Linguistics; Language and Literature