Քաղաքացիական պատասխանատվության ապահովագրության իրավական կարգավորման առանձնահատկությունները ՌԴ և ՀՀ քաղաքացիական օրենսգրքերի համաձայն (համեմատական-իրավական վերլուծություն) - Արսեն Սարդարյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
In this paper, a detailed comparative legal analysis of the legislative regulation of liability insurance in the Russian Federation and the Republic of ARmenia.
Keywords: Law; Civil Law