Տիրաշենի պեղածո ծիսա-արարողական նյութերը (ըստ բնակատեղիի և դամբարանադաշտի 1986-1987թթ. գտածոների) - Ս. Վ. Հարությունյան
Նվիրվում է Երվանդ Լալայանի հիշատակին` ծննդյան 125-ամյակի առթիվ
Keywords: Auxiliary Sciences of History; CC Archaeology; Ethnography