Տարվա վերադիրը և նրա կիրառությամբ լուսնի փուլերի որոշումը - Հ. Ս. Բադալյան (ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․)
В работе описаны методы определения эпакта в разных системах и их применение для нахождения возраста (фаз) Луны.
Keywords: History; Astronomy