Երկրագործական պաշտամունքի մի քանի հետքեր հայերի մեջ - Վարդ Բդոյան (Հայկական ՍՍՌ ԳԱ)
Հողաբերքի հետ կապված հայկական հավատալիքների հիմքը երկրագործական զբաղմունքների հնամենիության արդյունք է Հայաստանում։ У древних армян особое место занимал культ весны, возрождающей спящий мир к жизни.
Keywords: Agriculture