Plots of Historic Epic in the Folklore of Artsakh - Khemchyan, E. (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Արցախի բանահյուսական ժառանգության մեջ պահպանվել են հանրահայտ պատմական դեմքերի մասին վիպական սյուժեներ, որոնց ձևավորմանը նպաստել է Արցախի պատմական հարուստ անցյալը:В фольклорном наследии Арцаха сохранились эпические сюжеты об известных исторических личностях.
Keywords: Geography; Folklore; Ethnography