Этнокультурные аспекты деятельности ОО «АОКС-Украина» - Данник, Е. (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Ուկրաինայում հայկական գաղութներ և հոգևոր կենտրոններ գոյություն են ունեցել դեռ X դարից։ Բավականին մեծ գաղթօջախ ձևավորվեց Ուկրաինայում։ Armenian colonies and spiritual centers in the Ukraine have existed since X century. A big enough Diaspora was wormed in the Ukraine.
Keywords: История