Кавказская Одиссея испанского революционера Хуана Ван Галена - Арамян, А. (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Իսպանական հեղափոխության պարտությունից հետո Վան Հալենին հաջողվեց ապաստան գտնել Պետերբուրգում, որտեղ հանձնարարական նամակների շնորհիվ, նա ջերմ ընդուլելության արժանացավ և հանդիպեց հրաշալի մարդկանց, որոնք ամենասրտացավ մասնակցությունն ունեցան նրա հետագա ճակատագրում։ After the defeat of the Spanish revolution, van Halen was able to find shelter in St. Peterburg, where thanks to the recommendation letters he had, he received a warm welcome. It was there that he met wonderful people who would later have their crucial role in his destiny.
Keywords: Литература