Tiglath-Pileser III (745-727 B.C.): Mass deportations and resettlements policy in Assyria - Tsakanyan, R. (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Ասորեստանի նասական քաղաքականության կիրառումը լուրջ քաղաքական և տնտեսական հետևանքներ ուներ։ Проводимая в Ассирии государственная политика nasahu имела серьезные политические и экономические последствия.
Keywords: History; Armenian Diaspora; Social Sciences