Путешествие в Китай Бенто де Гоиша и Исаака Армянина - Рубен Гини (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Պորտուգալացի Բենտո Գոյիշի և Իսահակ Հայի ճանապարհորդությունը հետաքրքիր ու բովանդակալից էջ է հայ-չինական և ընդհանրապես` Արևելքի և Արևմուտքի հարաբերությունների զարգացման պատմության մեջ: The travels of Bento de Göis, a Portuguese, and his Armenian companion Isaac represent an interesting source for the history of Armenian-Chineese relations.
Keywords: История