Ֆիտոթերապիայի ազդեցությունը առնետների վեգետատիվ ցուցանիշների վրա՝ ձայնային զգացմունքային սթրեսի պայմաններում - Լ. Գ. Ավետիսյան; Ռ. Ա. Ավետիսյան; Խ. Հ. Նահապետյան; Ք. Ա. Նեբոգովա; Լ. Է. Հովհաննիսյան; Մ. Ա. Բաբախանյան (Հայաստանի ԳԱԱ)
Эмоциональный стресс сопровождается множеством нелинейно взаимосвязанных патологических процессов, основной причиной которых является нарушение равновесия адаптивных потоков сенсорных сигналов. Emotional stress is accompanied by a multitude of non-linearly interrelated pathological processes, the main cause of which is the disturbance of the balance of adaptive sensory signal streams.
Keywords: Physiology; Science