Сравнительный анализ электрофизиологических свойств органов мочевого тракта при воздействии гистамина - Р. Г. Чибухчян (Հայաստանի ԳԱԱ)
Հիստամինի ազդեցության պայմաններում անցկացվել է միզատար համակարգի օրգանների (միզածորաններ, միզապարկ, միզուկ) ինքնաբուխ ռիթմոգենեզի էլեկտրաֆիզիոլոգիական հատկությունների վերլուծություն: Under conditions of histamine exposure, an analysis of electrophysiological properties of spontaneous rhythmogenesis of the urinary tract organs (ureters, bladder, urethra) was conducted.
Keywords: Medicine; Urology