Гипокситерапия – лечение кислородной недостаточностью - Н. Ю. Адамян; М. А. Карапетян (Հայաստանի ԳԱԱ)
Թթվածնաքաղցային բուժումը դիտարկվում է որպես օրգանիզմի ֆունկցիոնալ վիճակի բարելավման, նրա դիմադրողականության բարձրացման, տարբեր հիվանդությունների կանխարգելման և բուժման ոչ դեղորայքային արդյունավետ միջոց: Չափավոր։ Hypoxitherapy is an effective non-medication method for correction of functional condition, improvement of general organism resistance, different diseases prevention and treatment.
Keywords: Physiology; Science