Изучение данных социологического опроса населения по оценке озеленения города Еревана - К. К. Варданян; С. Г. Мкртчян; В. A. Аветисян (Հայաստանի ԳԱԱ)
Շրջակա միջավայրի առողջացումը ժամանակակից առողջապահության լուրջ խնդիրներից է։ Քաղաքային միջավայրի բարեկարգման և առողջացման արդյունավետ միջոցներից է հանդիսանում կանաչապատումը՝ ինչպես արդյունքների և իրականացման ժամկետների, այնպես էլ արժեքի տեսակետից։ Environmental healing is one of the most serious problems of the contemporary public health. Phytodesign is one of the effective means for improving and healing the municipal environment in the aspect of its results and realization terms, as well as its price.
Keywords: Geography; Anthropology; Recreation; Environmental Sciences