Комплексный подход к хирургическому лечению больных колоректальным раком при острой кишечной непроходимости - А. О. Тананян (Հայաստանի ԳԱԱ)
Աշխատանքում ներկայացված են աղիքային սուր անանցանելիությամբ կոլոռեկտալ քաղցկեղով 31 հիվանդների վիրահատական բուժման համալիր մոտեցման արդյունքները: Աղիքային սուր անանցանելության ժամանակ վիրահատական բուժման համալիր մոտեցման տարբերակված ընտրությունը՝ բարձր հավանականությամբ կարող է հանդիսանալ կոլոռեկտալ քաղցկեղի բուժման անմիջական և հեռավոր բարենպաստ արդյունքների երաշխիք: The paper gives the results of a complex approach to surgical treatment of 31 patients with сolorectal cancer in acute intestinal obstruction. The differential manner in acute intestinal obstruction to the selection of a complex approach to surgical tactics will promote with high probability the immediate and remote favourable outcomes of surgical treatment of сolorectal cancer.
Keywords: Medicine; Surgery