Действие гроприносина на IgG вируса Эпштейна-Барр при хронических обструктивных болезнях легких - Л. Г. Симонян; Л. Х. Хачатрян (Հայաստանի ԳԱԱ)
Թոքերի քրոնիկ օբստրուկտիվ հիվանդությունները առավել տարածված հիվանդություններից են: Բակտերիալ պրոցեսը կարող է բարդանալ ցանկացած վիրուսային վարակով: Էպշտեյն-Բարր վիրուսը հերպես վիրուսների խմբի առավել տարածվածներից մեկն է: COPD are among the most common diseases. Any viral infection may be complicated by bacterial exacerbation of the process.Epstein-Barr virus is one of the most common in a group of herpes viruses. The urgency of the problem is explained by the high degree of incidence, often latent morbidity and life-long persistence of the virus.
Keywords: Epidemiology; Medicine