Индексная оценка эффективности применения диодного лазерного излучения при воспалительных заболеваниях пародонта - Г. Н. Саркисян; С. Г. Амбарцумян (Հայաստանի ԳԱԱ)
Կատարված է պարօդոնտի բորբոքային հիվանդությունների (գինգիվիտ, պարօդոնտիտ) համալիր բուժման ժամանակ մետրոգիլի և դիոդային լազերային ճառագայթի ազդեցության համեմատական վերլուծություն: Համեմատությունը կատարվել է OHI-S, PMA, PDI էպիդեմիոլոգիական ինդեքսների հիման վրա: A comparative analysis of therapeutic action of diode laser radiation and metrogil preparation of local usage has been conducted at treatment of inflammatory diseases of periodontium.
Keywords: Medicine; Dentistry