Дисплазия соединительной ткани в практике семейного врача - А. А. Тер-Галстян; Ар. А. Галстян; А. Р. Давтян (Հայաստանի ԳԱԱ)
Աշխատանքում ներկայացված է երեխաների և մեծահասակների կոնտինգենտում շարակցական հյուսվածքի համակարգային պաթոլոգիայի, ինչպես նաև տվյալ պաթոլոգիային բնորոշ օրգանների և համակարգերի պոլիօրգանական մորֆոֆունկցիոնալ խանգարումների վերաբերյալ գրականության որոշ տվյալներ: The work covers a part of reviewed literature on pathology of connective tissue dysplasia in the contingent of children and adults, and polyorganic morpho-functional dysfunctions of organs and systems typical of this pathology.
Keywords: Medicine; Pediatrics