Табакокурение (активное, пассивное): поражение органов и систем человека - А. А. Тер-Галстян; А. Р. Давтян (Հայաստանի ԳԱԱ)
Աշխատանքում վերծանվում են ծխախոտի օգտագործման ժա- մանակ վերջինիս քիմիական բաղադրության և մարդու օրգանների և համակարգերի վրա նրանց վնասակար ազդեցությանը վերաբերող հարցեր (ազդեցության պաթոգենետիկ մեխանիզմներ): The work outlines the issues related to the chemical composition of tobacco and the destrutive effects of smoking on various human organs and systems (pathogenetic mechanisms of action).
Keywords: Medicine; Public aspects of medicine