Հրանտ Դինք. դրվագներ կյանքից և խմբագրական գործունեությունից - Միրզոյան, Էլինա (ՀՀ ԳԱԱ Հայոց ցեղասպանության թանգարան-ինստիտուտ)
Հոդվածում ներկայացված են նշանավոր հայ լրագրող, հասարակական գործիչ, պոլսահայ «Ակօս» շաբաթաթերթի հիմնադիր-խմբագիր Հրանտ Դինքի կյանքն ու խմբագրական գործունեությունը: This article presents the life and activity of Hrant Dink, the Armenian famous journalist, public figure, founder and editor-in-chief of the Armenian weekly ‘’Agos’’, the typical sides, characteristics of Dink’s life and activity. В статье представлены жизнь и деятельность известного армянского журналиста, общественного деятеля, редактора-основателя армянской газеты «Акос» Гранта Динка.
Keywords: Հայոց ցեղասպանություն; Հայոց պատմություն