Անտիպ փաստաթուղթեր 1909-ի Անտիոքի հայոց կոտորածին մասին. Ա - Մինասեան, Միհրան (ՀՀ ԳԱԱ Հայոց ցեղասպանության թանգարան-ինստիտուտ)
Այս յօդուածով հրատարակութեան տրուած են 11 անտիպ փաստաթուղթեր որոնք կ՚առնչուին 1909-ի Անտիոքի (Անթաքիոյ) հայութեան կոտորածին։ Eleven previously unpublished documents concerning the massacre of Armenians of Antioch district in 1909 are presented in this article. В статье представлены одиннадцать ранее неопубликованных документов, каса- ющихся резни антиохийских армян в 1909 году.
Keywords: Հայոց ցեղասպանություն; Հայոց պատմություն