Կրոնի հիմնահարցը Մեծ եղեռնին վերաբերող ուսումնասիրություններում - Խաչատրյան, Շուշան (ՀՀ ԳԱԱ Հայոց ցեղասպանության թանգարան-ինստիտուտ)
Հոդվածն անդրադարձ է Մեծ եղեռնի կրոնագիտական ուսումնասիրության հիմնահարցերին: The article presents the studies of religious issues of the Armenian Genocide. Данная статья посвящена изучению Геноцида армян с точки зрения религиоведения.
Keywords: Հայոց ցեղասպանություն; Հայոց պատմություն