Հայ տարագիրների ինտեգրումը Սիրիայի սոցիալ-տնտեսական կյանքում (1920-1924 թթ.) - Մարգարյան, Նարինե (ՀՀ ԳԱԱ Հայոց ցեղասպանության թանգարան-ինստիտուտ)
Հոդվածում վերլուծվում է հայ տարագիրների ինտեգրումը Սիրիայի սոցիալական կյանքում ընդհուպ մինչև 1924թ.: The paper analyzes the integration of Armenian refugees into Syria’s social life till 1924. В статье анализируется интеграция армянских беженцев в социальную жизнь Сирии до 1924 года.
Keywords: Հայոց ցեղասպանություն; Հայոց պատմություն