Ռաֆայել Լեմկինի «Հայկական կոտորածների մասին համառոտ ձեռագիրը» - Պողոսյան, Նարեկ (ՀՀ ԳԱԱ Հայոց ցեղասպանության թանգարան-ինստիտուտ)
Հոդվածում քննության է առնվում Ռաֆայել Լեմկինի «Հայկական կոտորածների վերաբերյալ համառոտ ձեռագիրը »: The article is considering Raphael Lemkin’s “Short Manuscript on the Turkish Massacre of Armenians”. В статье рассматривается «Kраткая рукопись о резне армян» Рафаэля Лемкина.
Keywords: Հայոց ցեղասպանություն; Հայոց պատմություն