Ս. Յարութեան տաճարի հայկական բաժիններու նորոգութիւն - Աղոյեան, Սամուէլ Ծ. Վրդ. (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Ս. Գրիգոր Լուսաւորիչ Եկեղեցի.-Երկրորդ Գողգոթա (Վերնատուն).- Հանդերձից Բաժանման Խորան.-Վարպետ աշխատաւորներու փոփոխութիւն։
Keywords: Philosophy; Psychology; Religion; Armenian church; Christianity; Building construction