Խաւարման Գիշեր - Օհանեան, Զաքէոս Ծ. Վրդ. (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
«Լոյսը աշխարհ եկաւ, սակայն մարդիկ խաւարն աւելի սիրեցին՝ քան լոյսը, որովհետեւ իրենց գործերը չար էին»: (Յովհ. Գ։ 19-20)։
Keywords: Philosophy; Psychology; Religion; Practical Theology; Liturgy and Ritual