Թովմաս Վուդրօ Վիլսոն. Արդարացի եւ անվտանգ աշխարհակարգի աւետաբերը - Շիրինեան, Լեւոն Ղ. (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Վիլսոնեան աշխարհակարգը.- Մերձաւոր արեւելքի ներակազմման վիլսոնեան ծրագիրը. Հայաստանը որպէս անկիւնաքար.- Վիլսոնը Հայաստանի իրաւարար։
Keywords: History; Political Science