Քարոզ Ս. Էջմիածնի Տաճարում - Աւետիքեան, Փառէն Եպս. (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Քարոզ խօսուած Ս. Էջմիածնի Մայր Տաճար՝ Ս. Աստուածածին Եկեղեցւոյ Նաւակատեաց 1700-ամեակի առթիւ:
Keywords: Christianity; History of the Armenian Church; Liturgy and Ritual