Արդի Հայ Եկեղեցականի իտէալ Հայերէնագիտութիւնը - Աշճեան, Արտէն Ա. Քհնյ. (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Հայ Պատարագի լեզուի մասին, որը սկսած 4-րդ դարէն հայերէն գրաբարն է։
Keywords: Philology; Linguistics; Armenian church; Language and Literature; Christianity; Liturgy and Ritual