Երեք Յարգի Պաշտօններ - Նալպանտեան, Զենոբ Քհնյ. (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Ռ. Պատկանեանի 3-րդ հատորին մէջ տեղ գտած «Տիկին եւ Նաժիշտ» վէպը, ուր երկու տարբեր տետրակներով երեւան կու գայ Վարդան Յուսիկեան անունով բժիշկը, կը խօսի երեք կարեւոր պաշտօններու՝ քահանայի, մանկավարժի եւ բժիշկի, մասին։
Keywords: Philosophy; Religion