Ազգապատումի Նորագոյն գրքի ընթերցման առիթով - Աշճեան, Արտէն Ա. Քհնյ. (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Մաղաքիա Արք. Օրմանեանի «Ազգապատում»ին շարունակութիւնը համարուող 4-րդ հատորին Գ. մասը՝ յատկացուած 1955-1995 շրջանին, հեղինակած է Տ. Զաւէն Ա, Քհնյ. Արզումանեան։ Գրախօսական։
Keywords: Literature; Criticism