Պարոն Տէր կալուածի հարցը - Պուրճէքեան, Բագրատ Աբղ. (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Պարոն Տէրի կալուածը Գրիգոր Պարոն Տէր Պատրիարքի (1560-1645) չգնարաննէ որը իտ մահէն վերջը եղած է հայ վանականներու աղօթքի եւ խորհրդածութեան վայր։
Keywords: Christianity; Armenian church; Political Science