Ես Ձեզ հետ եմ - Սարմակեշեան, Գայանէ (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
«Գոլոս Արմենիի» Օրաթերթ 03.10.02. Տ. Ղևոնդ Աբղ. Հովհաննիսեանի հետ հարցազրոյց: Ռուսերենից թարրգմանեց Սիրանուշ Գրիգորեան:
Keywords: Language and Literature; Armenian church; Christianity; Christian Denominations; Journalism; The periodical Press, etc