Պատրիարք Սրբազան Հօր այցելութիւնը Հիւսիսային Ամերիկայի Արեւելեան թեմին - Մինասեան, Իսահակ Աբղ. (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Պատրիարք Սրբազան Հօր 2002 մայիս9-յունիս 11 միամսեայ ուղեւորութեան մասին Միացեալ Նահանգներ։
Keywords: Tourism; Christianity; History of the Armenian Church