Բ. Մատեանի ռիթմական եւ տաղաչափական բնոյթը - Ղազինեան, Ա. (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Հատուած «Գրիգոր Նարեկացի. Բանաստեղծական Արուեստը» անտիպ ուսումնասիրութիւնից։
Keywords: Language and Literature; Philology; Linguistics