Մկրտութիւնը Հայց. Առաք. Եկեղեցւոյ մէջ 10 Պատուիրաններու հետեւողութեամբ - Վարդավառ Քհնյ. Գասպարեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Ներսէս Շնորհալու «Հաւատով խոստովանիմ» աղօթքի 9-րդ համարը, որ Տասնաբանեայի հետեւողութեամբ է դրված, համեմատուած է մկրտութեան արարողութեան հետ:
Keywords: Christianity; Liturgy and Ritual