Հանգիստ Տ. Ռուբէն Վրդ. Յովակիմեանի (1913-1999) - Վանիկ Վրդ. Մանկասարեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Մահագրութիւն։
Keywords: Auxiliary Sciences of History; Biography; Christianity; History of the Armenian Church