A letter of condolences - Khajag Abp. Barsamian (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Ռօբերտ Բրուկադօ Եպս.-ին ուղղուած նամակ Ջօն Օ՛քոններ կարդինալի մահուան առթիւ (անգլերէն)։
Keywords: Auxiliary Sciences of History; Biography; Christianity; History of the Armenian Church