Գիտելիք երաժշտագէտներուն [Նամականի] - Վարդան Սարգսեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Արտատպուած «Նամականի Վարդան Սարգսեանի ընդ Տիրան Արք. Ներսոյանի եւ ընդ Թորգոմ Վրդ. Մանուկեանի, Երուսաղէմ 1996, էջ 6-9, 24-25։
Keywords: Music