Ուխտագնացութիւն Հայ Երուսաղէմ - Յովնան Արք. Տէրտէրեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Ամերիկայէն, Գանադայէն, Ֆրանսայէն եւ աշխարհի տարբեր շրջաններէն հայ ուխտաւորներու այցելութիւնը Երուսաղէմ, ապրիլ 7-14։
Keywords: Christianity; History of the Armenian Church