«Յուշամատեան» - Սարգիս Եափուճեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Ներկայացուող մեծարանքի խօսքը կարդացուել է պրոֆ. Ռազմիկ Մադոյեանի 1988 թ. դեկտ. 7-ի երկրաշարժի զոհերու յիշատակին նուիրուված «Յուշամատեան»ի գինեձոնի առիթով: Գրախօսական։
Keywords: Literature; Criticism