Ստուգաբանական փորձեր եւ Ստուգաբանելու արուեստը (Նուիրուած Հայնրիխ Հիւպշմանի ծննդեան 150-ամեակին) - Զենոբ Քհնյ. Նալպանտեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Լեզուաբանութեան մէջ գիտական առանձնայատուկ բնագաւառի՝ ստուգաբանութեան մասին, որը կը զբաղի բառարմատներու ծագումով, փոխառութեամբ։
Keywords: Philology; Linguistics; Language and Literature