Պատմութեան համար - Աղան Արք. Պալիօզեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Մալքըմ Սուքիասի կողմէ Սիտնիի աճուրդէն Երուսացէմի Ս. Աթոռի սեփականութիւն եղած երկու սպասները՝ Փարջ «ջուրի սափոր», Կոնք «լուացման աման», գնելու եւ Առաջնորդարանին նուիրելու մասին։
Keywords: Christianity; History of the Armenian Church; Societies: secret, benevolent, etc.