Շրջաբերական Թիւ 885 - Խաժակ Արք. Պարսամեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Երուսաղէմի Ս. Յակոբեանց Ուխտի Միաբանական Ժողովի մասին՝ ուղղված Վիճակի հոգեւր հովիւներուն, թեմական պատգանաւորներուն եւ ծխական խորհուրդներու ատենապետներուն։
Keywords: Christianity; History of the Armenian Church