Վարդանանց հանդիսութիւն - Անուշաւան Ծ. Վրդ. Զղջանեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
28 փետր. 1998թ.-ին Ժառանգաւորաց Վարժարանի մէջ տեղի ունեցած Վարդանանց հերոսամարտի հանդիսութեան մասին։
Keywords: Medieval History; History; Christianity; History of the Armenian Church