Սբ. Աստուածածինը եւ Վերափոխման տօնը - Հասմիկ Քիւրտեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Հայաստանեայց Առաքելական Եկեղեցու հաստատուած Աստուածամօրը նուիրուած շարք մը տօներու մասին։
Keywords: Christianity; Armenian church; Liturgy and Ritual