Մարիամ Աստուածածինը Հայ Եկեղեցւոյ հոգևոր փորձառութեան մէջ - Նորվան Եպիսկ. Զաքարէան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Աստուածածնի Վերափոխման տօնին առթիւ հակիրճ խորհրդածութիւն է։
Keywords: Christianity; Armenian church; Liturgy and Ritual