Sonnet on fame - John Keats (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
Սօնէթ Համբաւի մասին / Ճօն Քիթց։ Թարգմ.՝ Շեն-Մահ։ Հայերէն-անգլերէն զուգադիր։
Keywords: Literature; Translation and interpretation; Language and Literature